اخبارایرانتازه‌های سیاسی

تاکید نتانیاهو بر لزوم افزایش فشار علیه نظام ایران

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، خبر داد که در دیدار با نخست‌وزیر بریتانیا بر لزوم افزایش فشار بر جمهوری اسلامی درباره پرونده هسته‌ای تاکید کرده است.

در همین رابطه یک مقام ارشد اسرائیلی که بنیامین نتانیاهو را در سفر به بریتانیا همراهی می‌کند، گفت نتانیاهو در دیدارش در لندن با همتای خود، به ریشی سوناک گفته در صورت غنی‌سازی ۹۰ درصدی اورانیوم توسط جمهوری اسلامی، اسرائیل حتی بدون یاری گرفتن از ایالات متحده واکنش نشان خواهد داد.

این مقام ارشد اسرائیل گفت حمله به تاسیسات اتمی ایران تنها راه حل اسرائیل نیست و این کشور راه‌های دیگری را نیز برای متوقف کردن ایران در نظر دارد. او افزود اسرائیل خواهان تحریم فوری علیه ایران از سوی اروپا و حمایت نظامی آمریکاست تا جلوی پیشرفت ایران به سوی غنی‌سازی ۹۰ درصد را بگیرد

دکمه بازگشت به بالا